Oudere man belandt op zijn kop met brommobiel

Bij het appartementengebouw Halverwege Park heeft er een ongeluk plaatsgevonden. In de brommobiel zat een oudere man.

Een brommobiel is bij het ongeluk op zijn kop geraakt. De brandweer heeft de inzittende, een oudere man, uit de brommobiel kunnen halen. De man kon nog zelf lopen, maar is wel onderzocht in de ambulance. Hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde toen de man naar zijn vrouw wilde zwaaien, die verblijft in Verpleeghuis Oudshoorn. De man heeft wel geluk gehad dat hij niet in de sloot is beland. 

Foto: Josh Walet


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 19:25

Boodschap Rutte: houd vol en vier Pasen thuis

Geen nieuwe of aangepaste maatregelen tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Wel een duidelijke boodschap: houd vol en vier Pasen thuis. 

Politiek vandaag 19:19

Alle besluiten rond het Sociaal Domein uitgesteld

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat de besluitvorming rond het Sociaal Domein wordt uitgesteld tot september. Het gaat om organisaties die een plan in moeten dienen om voor de gemeente welzijnstaken uit te voeren. 

Politiek vandaag 18:23

Gemeente steunt Voedselbank in ieder geval tot 1 juni

De gemeente Alphen aan den Rijn geeft de Alphense Voedselbank een incidentele bijdrage. Deze is bedoeld om tot 1 juni alle klanten van waardebonnen voor een supermarkt te voorzien. Dat meldt wethouder Han de Jager.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:18

Supermarkten bij hoge uitzondering geopend op Eerste Paasdag

Om de drukte bij supermarkten tijdens het paasweekend zoveel mogelijk te verspreiden, heeft het college van burgemeester en wethouders bij hoge uitzondering besloten dat supermarkten op Eerste Paasdag open mogen.