Ten Brink Food
Advertorial Eten en drinken

Overheerlijke Foodboxen bestel je bij Ten Brink Food

Naast de dagelijkse benodigdheden in de supermarkt kan je bij Ten Brink Food ook terecht in het Foodcafé voor allerlei heerlijkheden voor de Bourgondische levensgenieter, zoals foodboxen voor iedere gelegenheid. Extra makkelijk is dat je het nu ook kunt bestellen via de webshop!

Het is vrijdagavond. Je ploft neer op de bank na een dag hard werken. Je hebt zin iets lekkers, maar wil eens iets anders dan een zak chips. Voor de echte liefhebbers is daar de gloednieuwe Tapas Box van Ten Brink Food. De Tapas Box is een overheerlijke samengestelde box met diverse lekkernijen, waar je met z’n tweeën van geniet.

Voor de kapiteins onder ons die binnenkort weer het water op gaan is er nu de Boat Box. Nu de temperaturen langzaam stijgen is er niets zo leuk, dan met een bootje te varen. Mocht je nou een boot hebben en gaat deze snel weer uit de winteropslag het water in? Dan is er nu de heerlijke Boat Box hebben die jij mee kunt nemen op de boot. Zodat je met een goed gevulde maag over het water gaat. 

Alle Foodcafé producten zijn online te bestellen en af te halen in het Foodcafé van Ten Brink Food. Maar de webshop is nu aangevuld met hun hele menu. Dus wil jij alleen een broodje bestellen? Of alleen een losse pizza? Of een broodje en een koffie? Dat kan! Ga naar de website en plaats jouw bestelling. De To-Go boxen zijn hier te bestellen. Betaal online en geef de datum en tijd aan wanneer jij jouw bestelling komt ophalen.  

webshop ten brink food.png


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.