Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Overheerlijke gerechten bij Grandcafé de Zaak voor een extra scherpe prijs

Grandcafé de Zaak wil iedereen hartelijk bedanken voor de steun in deze moeilijke tijden. “Door het succes van onze afhaal- en bezorgservice kunnen we het hoofd een beetje boven water houden, en dit hebben we aan jullie te danken!” Daarom geven ze hun gasten iets terug!

Om iets terug te geven, kun je vanaf vrijdag kiezen uit vier overheerlijke gerechten voor maar € 7,50! Het gaat om de kipsaté, fish & chips, schnitzel en pasta pesto (vegetarisch)*. Maar dat is niet alles, bij bestelling van één van deze gerechten krijg je 20 procent korting op alle andere hoofdgerechten. Voer simpelweg de unieke couponcode #DINERENMETDEZAAK# in en geniet thuis van deze aanbiedingen. Bij elk hoofdgerecht krijg je nog steeds een lekker speciaal biertje van De Zaak cadeau.

* Geldt niet in combinatie met andere acties en € 9,95 gerechten. Deze gerechten kunnen variëren en de aanbieding is geldig tot en met 19-11-2020.

Lunch

Vanaf zaterdag gaat De Zaak ook lunch gerechten bezorgen. Kijk voor de hele kaart op grandcafedezaak.nl. Bestel je nu één van de favoriete 12-uurtjes, dan krijg je 25 procent korting op alle andere lunchgerechten. Vul de unieke couponcode #HALLOLUNCH# in en geniet ook van een lunch van De Zaak bij je thuis.*

* Voorlopig bezorgen wij je lunch alléén op zaterdag en zondag, andere dagen in overleg. Deze actie is geldig tot en met 29-11-2020.

De Zaak hoopt natuurlijk iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in het restaurant, maar voor nu proberen zij op deze manier iedereen nog steeds te laten genieten van de sfeer van De Zaak.


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.