Algemeen

Overkapping van Aarhof bij Aarplein wordt ingekort

Op maandag 26 november vanaf 06.00 uur wordt de luifel van winkelcentrum Aarhof over de Vest in Alphen aan den Rijn ingekort. Vanwege de werkzaamheden is niet het volledige parkeerterrein op het Aarplein die ochtend beschikbaar.

Het tijdstip is in overleg met de eigenaar van de Aarhof bepaald om de overlast zo gering mogelijk te houden. De verwachting is dat deze werkzaamheden tot ongeveer 13.00 uur ’s middags duren. Die dag kan vanaf 06.00 uur op een gedeelte van het Aarplein niet worden geparkeerd. Het parkeerterrein is maandagmiddag weer beschikbaar.

 

Vanaf de kant van het Aarplein wordt voor voetgangers een omleidingsroute ingesteld. Gedurende het hijsen van de luifel wordt het voetpad tussen kapperszaak BrainWash en bakkerij Van Kempen afgezet. Beide zaken zijn wel bereikbaar via de omleidingsroutes.

Bij de herontwikkeling van het Aarplein is geen plaats meer voor een verlengde luifel. De luifel wordt verwijderd omdat deze voor de werkzaamheden in de weg staat.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.