Algemeen

Overkapping van Aarhof bij Aarplein wordt verwijderd

De ingang van winkelcentrum Aarhof bij supermarkt Albert Heijn is binnenkort enkele dagen dicht. In de laatste week van november wordt de overkapping bij deze ingang van het winkelcentrum in het centrum van Alphen aan den Rijn verwijderd.

Binnenkort wordt gestart met de werkzaamheden voor het Aarkadekwartier op de tegenovergelegen parkeerplaats op het Aarplein. Hier worden ruim honderd nieuwbouwwoningen gebouwd. Vanwege de werkzaamheden moet het verkeer, dat nu achter de parkeerplaats langs rijdt, worden omgeleid langs de Aarhof. "In overleg met de eigenaar van de Aarhof wordt de overkapping tijdelijk verwijderd zodat al het verkeer hier kan passeren", laat een woordvoerster van de gemeente weten.

De overkapping wordt er met een kraan afgehesen en tijdelijk opgeslagen op het parkeerterrein op het Aarplein. De overkapping wordt maandag 26 november op de parkeerplaats in een afgezet werkvak van 40 bij 40 meter gezet. Dinsdag 27 november wordt de kap gedemonteerd en afgevoerd.

Tijdens de werkzaamheden zijn de gehandicaptenparkeerplekken op het parkeerterrein niet bereikbaar. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.