Advertorial Algemeen

Overlast door bewoners bij winkelcentrum Herenhof

Sinds kort ondervinden bewoners van de appartementen bij winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn veel overlast. In een mail meldt verhuurder MVGM dat het gaat om te harde muziek, stankoverlast door huisdieren en vervuiling. Tevens is er menselijke ontlasting en bloed aangetroffen in de trappenhuizen.

MVGM is niet blij met deze meldingen en verzoekt bewoners van de appartementen bij de Herenhof die zich herkennen in de klachten om hiermee op te houden. De verhuurder verwijst naar de algemene bepalingen. Daarin staat dat een huurder verplicht is om andere huurders of omwonenden van hetzelfde complex geen hinder of last te bezorgen.

MVGM betreurt deze overlast ten zeerste en vindt de frequentie en zwaarte van de klachten een zeer kwalijke zaak. Of een algemeen mailtje naar alle bewoners het gewenste effect heeft, moet de tijd uitwijzen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.