Google Street View

Overleden ambulancebroeder wordt na twee weken in zijn woning aangetroffen

Een trieste gebeurtenis op het Carmenplein, nabij winkelcentrum De Ridderhof. Daar werd afgelopen vrijdag het lichaam van een oud-ambulancebroeder aangetroffen in zijn woning aan het Carmenplein. Dit nadat buurtbewoners alarm sloegen.

De politie kwam vrijdag ter plaatse vanwege een melding van stankoverlast. Dit wisten agenten te herleiden tot een woning op het Carmenplein. Al snel bleek waardoor de stank werd veroorzaakt: de bewoner was overleden en lag al twee weken in zijn appartement. De man is een natuurlijke dood gestorven.

De overleden bewoner bleek een oud-ambulancemedewerker te zijn. Er wordt aangeslagen gereageerd op het overlijden van de man, waaronder door de politie. Zij werkten in het verleden namelijk regelmatig samen. Zij beschrijven het dan ook als een trieste gebeurtenis. “Vanuit zijn werk was hij ons allen wel bekend en we hebben heel wat meldingen samengewerkt. We wensen zijn nabestaanden en oud collega's van de ambulancedienst sterkte.”

Al jarenlang was de oud-ambulancemedewerker woonachtig in zijn appartement aan het Carmenplein. Buurtbewoners reageren dan ook geschokt door het overlijden van de man.

We wensen alle nabestaanden veel sterkte.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.