Monuta

Overlijden van Angelina van Oosterhout

Op zaterdag 10 juli hebben wij afscheid moeten nemen van Angelina van Oosterhout. Angelina was vele jaren mijn rechterhand, mijn steun en toeverlaat, bij Monuta Alphen aan den Rijn.

Twee jaar geleden is zij met pensioen gegaan. Zij miste Monuta en wij misten haar. Daarom besloot zij op oproepbasis weer terug te komen. Helaas heeft dit maar kort geduurd, zij werd ziek en moest geopereerd worden. Door botkanker aangetast bot moest verwijderd worden. In de maanden van revalidatie, ze kon niet meer lopen, heeft zij gevochten als een leeuw om weer beter te worden. Dit was niet zonder resultaat. Ze leerde weer lopen met rollator en later een stok. Zo heeft ze nog een hele poos kunnen genieten van leuke dingen en vooral van haar drie kleinkinderen.

Twee jaar na haar pensioneren is zij dan toch overleden. De kanker is teruggekomen. Dat gevecht kon zij helaas niet meer winnen, hoewel zij zeker niet klaar was om te gaan. Angelina was mijn allerliefste collega, meer dan een collega… Lieve Angelina, rust zacht. Voor altijd in mijn hart.

Waarom dit verhaal, zult u zich afvragen. Eigenlijk om maar weer eens te benadrukken wat we allemaal wel weten. We hebben geen invloed op de lengte van ons leven en de manier zoals het leven loopt. Nu de zomervakanties voor de deur staan of al begonnen zijn, wil ik u en jullie allen een fijne zomer wensen. Maar vooral, geniet van het leven, van de vakantie, van de betrekkelijke rust van de zomer, maar vooral van elkaar.

Fijne zomervakantie!

Yvonne van Lingen
Monuta Alphen aan den Rijn


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.