Monuta

Overlijden van Angelina van Oosterhout

Op zaterdag 10 juli hebben wij afscheid moeten nemen van Angelina van Oosterhout. Angelina was vele jaren mijn rechterhand, mijn steun en toeverlaat, bij Monuta Alphen aan den Rijn.

Twee jaar geleden is zij met pensioen gegaan. Zij miste Monuta en wij misten haar. Daarom besloot zij op oproepbasis weer terug te komen. Helaas heeft dit maar kort geduurd, zij werd ziek en moest geopereerd worden. Door botkanker aangetast bot moest verwijderd worden. In de maanden van revalidatie, ze kon niet meer lopen, heeft zij gevochten als een leeuw om weer beter te worden. Dit was niet zonder resultaat. Ze leerde weer lopen met rollator en later een stok. Zo heeft ze nog een hele poos kunnen genieten van leuke dingen en vooral van haar drie kleinkinderen.

Twee jaar na haar pensioneren is zij dan toch overleden. De kanker is teruggekomen. Dat gevecht kon zij helaas niet meer winnen, hoewel zij zeker niet klaar was om te gaan. Angelina was mijn allerliefste collega, meer dan een collega… Lieve Angelina, rust zacht. Voor altijd in mijn hart.

Waarom dit verhaal, zult u zich afvragen. Eigenlijk om maar weer eens te benadrukken wat we allemaal wel weten. We hebben geen invloed op de lengte van ons leven en de manier zoals het leven loopt. Nu de zomervakanties voor de deur staan of al begonnen zijn, wil ik u en jullie allen een fijne zomer wensen. Maar vooral, geniet van het leven, van de vakantie, van de betrekkelijke rust van de zomer, maar vooral van elkaar.

Fijne zomervakantie!

Yvonne van Lingen
Monuta Alphen aan den Rijn


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”