Josh Walet

Overval bij T-Mobile in het Alphense centrum

Er heeft op dinsdagochtend 10 november een overval plaatsgevonden bij mobiele-telefoonwinkel T-Mobile in de Van Mandersloostraat in Alphen. Een gedeelte van de winkelstraat is afgezet met lint.

De politie is ter plaatse in verband met de overval. Een paar winkels zijn tijdelijk dicht vanwege de overval. Ook de expeditie is gesloten voor onderzoek. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de politie op zoek is naar twee verdachten. De politie waarschuwt: "benader deze mannen niet zelf." De winkelmedewerkers bedreigden zij met een vuurwapen. 

Het signalement luidt als volgt: twee licht getinte mannen, beide donker gekleed, waarvan één een lichtblauwe broek draagt. Beide mannen dragen een mondkapje en een muts met capuchon. Een van de mannen droeg witte Nikes, de andere man grijze schoenen. De verdachten hebben twee grote tassen meegenomen en een grote koffer. 

Heb je meer informatie? Bel dan met 0900-8844 of bij spoed 112.

overval t mobile expeditie dicht.jpeg

overval t mobile 2.jpeg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:56

Het nieuws van week 19 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van versoepelingen voor diverse sectoren en het einde van de Ramadan tot aan opnieuw gedoe met GO Sharing scooters en een opgerolde hennepkwekerij in de Prinses Marijkestraat. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Cultuur vandaag 15:07

Zwammerdamschepen worden duurzaamheid gerestaureerd

De Zwammerdamschepen, die momenteel duurzaam gerestaureerd en gereconstrueerd worden, zullen over enkele jaren gepresenteerd worden in het Romeins Scheepvaartmuseum van Archeon. Maar hoe restaureer je zo’n vrachtschip nou duurzaam?

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Baksteen

Van de uitvindingen die de Romeinen op hun conto kunnen schrijven, is de baksteen er een. Nadat het Romeinse leger de Lage Landen had verlaten, duurde het tot de twaalfde eeuw voordat er weer baksteen als bouwmateriaal werd gemaakt en gebruikt.

Te zien op televisie vandaag 10:28

Bewonder Alphense Boys vanavond in BNNVARA documentaire

Op zondagavond 16 mei om 20:30 uur zijn de jonge Alphense voetballers van voetbalvereniging Alphense Boys te bewonderen in de documentaire Voetbaldroom. Hier volgen zij het team Alphense Boys JO13-1, met prachtige opnames en diverse interviews.