Lodge Alphen
Advertorial Sport

Paasactiviteiten bij Lodge Alphen

Tweede Paasdag vier je Pasen bij Lodge Alphen! Geniet van een heerlijke paasbrunch op het terras van Lodge Alphen of maak er een picknick van op de dagcamping. Ga vervolgens op zoek naar het gouden ei en win een prijs! Ook is het voor kinderen mogelijk om zich te laten schminken in paasthema. Kortom: een leuke lentedag om volop te genieten van het paasgevoel! 

De paasbrunch en activiteiten vinden plaats onder de laatst geldende coronamaatregelen. Het genieten van de brunch met een vers sapje, verse broodjes, fruitsalade, croissant en prosecco kan op het ruime terras van Lodge Alphen.

Als De Lodge wegens de laatst geldende coronamaatregelen tijdens Pasen nog niet geopend is, wordt de brunch to-go geserveerd en kun je van dezelfde lekkernijen genieten met bijvoorbeeld een leuke paaspicknick. Terwijl jullie genieten van de brunch, kunnen de kinderen op zoek gaan naar paaseieren. De paashaas die rondloopt helpt ze hier graag mee. Ook is er een kids-paasbrunch samengesteld. De ultieme dagbesteding tijdens Pasen bij Lodge Alphen voor jong en oud! Voor slechts €22,50 per persoon of €12,50 per kind kun je genieten van de paasbrunch. In combinatie met het paaseieren zoeken wordt dit €16,50 per kind. Alleen op zoek naar paaseieren en je laten schminken? Dat kan voor €5,- per kind. 

Meer informatie en het reserveren van je ticket of tafeltje bij Lodge Alphen kan via: www.lodge-alphen.nl/pasen


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.

Advertorial Overige vandaag 09:53

Misofonie groepstraining voor jongeren bij de Praktijk4Kids

Heeft jouw zoon/dochter last van misofonie? Het dagelijks leven kan er zo erg onder lijden, dat er behandeling nodig is. Bij de Praktijk4Kids wordt deze behandeling aangeboden door orthopedagoog Kayleigh Hillebrand.