Fort Alpha
Advertorial Kinderen

Paaseieren zoeken bij Fort Alpha

Zondag 17 april is het eerste paasdag. En bij Pasen hoort natuurlijk paaseieren zoeken! 

Bij Fort Alpha organiseren ze voor de kinderen een paasevenement. Want wat is nou een gavere plek om eieren te zoeken dan op een obstacle parkour? Om dit te mogen doen moeten de kids een ei ‘vrijspelen’ door middel van een stempelkaart. 

Het paaseieren zoeken bij Fort Alpha vindt plaats op 17 april om 14:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent! De activiteiten duren tot 15:00 uur. Het evenement is voor alle kinderen vanaf 6 t/m 13 jaar. De deelnemers worden goed begeleid door ervaren instructeurs.

Deelnemen kost € 5 (betalen aan de poort mag). Inschrijven kan door een account te maken in de app SPORTBIT en dan in rooster inboeken. Verder: trek sportieve kleding aan die vies mag worden, ook (oude) sportschoenen zijn aan te bevelen. Neem een flesje water mee voor de dorst. En het allerbelangrijkste: neem een gezonde dosis sportiviteit, plezier en gezelligheid mee!

Fort Alpha heeft er zin in! Jullie ook?

Fort Alpha is gevestigd op De Bijlen 4b in Alphen aan den Rijn. Voor vragen of opmerkingen: neem contact op met info@fortalpha.nl.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ricardo van den Belt (@fortalpha.obstacletraining)


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.