Soos aan den Rijn
Advertorial Overige

Paasworkshop in Soos aan den Rijn

Ben jij graag creatief bezig en heb je zin in een gezellig avondje uit? Goed nieuws! Soos aan den Rijn organiseert op maandag 6 en woensdag 8 april een paas/voorjaarsworkshop onder begeleiding van Bloemsierkunst Lemkes.

Op zondag 12 en maandag 13 april is het Pasen. En hoe leuk is een paas/voorjaarskrans voor aan de deur of op de ontbijttafel? Zo’n leuke krans kun je maken tijdens de workshop van Soos aan den Rijn. Hier kun je jouw creativiteit de vrije loop laten, want er is een ruim assortiment aan decoratie aanwezig. Geen inspiratie? Geen zorgen, want er zal een voorbeeldstuk aanwezig zijn tijdens de workshop.

De aanvang van de workshop is om 19:00 uur. De kosten bedragen € 27,50 per persoon inclusief 2 consumpties naar keuze. Aanmelden kan via de website: www.soosaandenrijn.nl. Let op: VOL=VOL!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.