Sunset Padel
Advertorial Sport

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Korting tijdens de daluren

Sportverenigingen uit de omgeving kunnen tot en met 1 juli tijdens de daluren met 20% korting padelbanen huren. Verzamel wat teamgenoten en ga de baan op om een balletje te slaan! Zo houd je de teamspirit er lekker in en blijf je natuurlijk lekker fit. De daluren zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 – 16:00 uur. Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid, stuur dan een bericht naar info@sunsetpadel.nl.

Padellen bij Sunset Padel

Sunset Padel vind je achter het clubhuis van korfbalvereniging Tempo. De padelbanen zijn zeven dagen per week geopend en naast losse baanhuur kan je ook padelles volgen om je skills te verbeteren. In augustus wordt er een padelclinic georganiseerd door een professionele coach. Alle info over deze clinic vind je op sunsetpadel.nl.

Reserveer een baan via de Playtomic app. Op de hoogte blijven van toernooien, clinics en andere activiteiten? Volg Sunset Padel dan op Instagram.


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.