Sunset Padel
Advertorial Sport

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Korting tijdens de daluren

Sportverenigingen uit de omgeving kunnen tot en met 1 juli tijdens de daluren met 20% korting padelbanen huren. Verzamel wat teamgenoten en ga de baan op om een balletje te slaan! Zo houd je de teamspirit er lekker in en blijf je natuurlijk lekker fit. De daluren zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 – 16:00 uur. Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid, stuur dan een bericht naar info@sunsetpadel.nl.

Padellen bij Sunset Padel

Sunset Padel vind je achter het clubhuis van korfbalvereniging Tempo. De padelbanen zijn zeven dagen per week geopend en naast losse baanhuur kan je ook padelles volgen om je skills te verbeteren. In augustus wordt er een padelclinic georganiseerd door een professionele coach. Alle info over deze clinic vind je op sunsetpadel.nl.

Reserveer een baan via de Playtomic app. Op de hoogte blijven van toernooien, clinics en andere activiteiten? Volg Sunset Padel dan op Instagram.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.