Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Pak je kans en koop nu nog je vuurwerk bij Melvin’s Vuurwerkwinkel

Het einde van het jaar nadert snel, en wat is er beter dan het afsluiten van 2023 met een spectaculaire vuurwerkshow? Bij Melvin's Vuurwerkwinkel, dé vuurwerkspecialist, ben je aan het juiste adres voor een knallende afsluiting van het jaar.

Met het nieuwe jaar in zicht heb je nog maar een paar dagen om jouw vuurwerk te regelen. Of je nu op zoek bent naar sprankelend siervuurwerk of indrukwekkende knallers, Melvin’s Vuurwerkwinkel heeft het allemaal.

Let op! Vuurwerk kan worden gekocht vanaf 16 jaar en ouder.

Bestel of bezoek de winkel

De winkel is in december dagelijks geopend (behalve eerste en tweede kerstdag) vanaf 12:00 uur, zodat je het assortiment kunt bekijken en bestellen. De Vuurwerkwinkel heeft een groot tv-scherm, zodat je het assortiment live kunt bekijken om een nog betere indruk te krijgen van de schitterende producten.

Wil je liever thuis jouw vuurwerk uitzoeken? Vandaag is de laatste dag dat je online jouw vuurwerk kunt bestellen via www.melvinsvuurwerkwinkel.nl.

Afhaaldagen

Je kunt jouw vuurwerk afhalen bij Melvin’s Vuurwerkwinkel, J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn. De afhaaldagen zijn 28 en 29 december van 07:00 tot 21:00 uur en 30 december van 07:00 tot 18:00 uur.

Let op! Melvin’s Vuurwerkwinkel is zondag 31 december gesloten.

 


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.