Panna Knock Out kampioenschappen in Alphense huiskamers

Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de Panna koningen en koninginnen in Alphen aan den Rijn de komende tijd gewoon vanuit huis. Vanaf maandag 23 maart kunnen voetballers, jong en oud, in hun eigen huiskamer met nieuwe trucs aan de slag.

De organisatie Sportief Besteed Groep gaat er samen met Panna Knock Out voor zorgen dat geen enkele voetballer stil hoeft te zitten. Omdat het nu niet verstandig is om buiten met elkaar te gaan straatvoetballen, geven verschillende bekende straatvoetballers nu gratis online lessen. Vanaf maandag 23 maart verzorgen zij allerlei inspirerende online voetbal video’s. Op die manier kunnen alle voetballers en voetbalsters gewoon door trainen. Alle tips, tricks en video’s zijn gratis te vinden op de social media kanalen van Sportief Besteed Groep.

Bekende straatvoetballers

Natuurlijk leren de sportievelingen in Alphen aan den Rijn de tofste trucs niet van zomaar iemand. Er zijn al een aantal heel bekende straatvoetballers die hebben toegezegd mee te werken aan dit sportieve en gezonde initiatief. Onder andere de straatvoelbaldocenten Nassar el Jackson en Easy Man zijn al hele leuke video’s aan het maken.

Dagelijks staan op de socials van Sportief Besteed Groep en haar werkmaatschappijen Haaglanden Beweegt, Alphen Beweegt, Lansingerland Beweegt en Rijnland Beweegt de leukste opdrachten op het gebied van voetbal. Wel een beetje voorzichtig doen met de meubels hè.

Sportief Besteed Groep is de stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. SBG realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws