Advertorial Horeca

Pannenkoe bestaat 12,5 jaar en viert dat uitbundig met alle gasten

Het is feest in de regio, want Pannenkoe bestaat 12,5 jaar! In 2010 opende in Bleiswijk de eerste Pannenkoe haar deuren. Het vrolijke concept werd destijds loeiend enthousiast ontvangen en inmiddels telt de keten negen vestigingen waar je kunt genieten van ambachtelijk pannenkoeken. De mijlpaal is voor het team van Pannenkoe reden voor een feestje. De komende weken staan er dan ook stapels koele acties op het menu!

Een jaar lang gratis pannenkoeken eten

Natuurlijk is pannenkoeken eten al een feest op zich, maar bij de Pannenkoe wisten ze het de afgelopen weken wel heel bijzonder te maken. Via hun social mediakanalen gaven ze ter ere van hun jubileum een jaar lang gratis pannenkoeken eten weg! “Het is onze grootste actie ooit, want 12,5 jaar bestaan is reden voor groots feest. En als je een feestje geeft, dan moet je het gedenkwaardig maken,” zegt mede-eigenaar Ewout Mampaey over de winactie.

Feest in alle vestigingen

Iedereen kon meedoen om de felbegeerde prijs te winnen, maar Ewout vertelt dat de prijs aan één gelukkige winnaar is uitgereikt. “Het moet wel bijzonder blijven natuurlijk! Patrick Wensveen uit Leimuiden is de winnaar en kan een heel jaar lang in al onze Pannenkoeien komen eten. Maar we hebben ook aan onze andere gasten gedacht die dit samen met ons willen vieren!”

De komende weken is het daarom in alle negen vestigingen feest. De Pannenkoe-teams staan klaar met feestelijke acties voor de gasten, zoals leuke aanbiedingen, winacties en koelinaire specials voor maar € 12,50.

Over Pannenkoe

Na de start in 2010 met de vestiging in Bleiswijk, heeft Pannenkoe in de afgelopen 12,5 jaar vestigingen geopend in Krimpen aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Gouda, Schiedam, Ridderkerk, Lisse en Alphen aan den Rijn. Wat de eigenaren betreft is de kudde echter nog niet compleet. Zij verwachten in de komende jaren nog meer nieuwe Pannenkoeien te openen. Binnen het totaalconcept wordt constant gezocht naar nieuwe mogelijkheden om gasten een nog betere service, beleving en de lekkerste pannenkoeken te bieden.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.