Advertorial Horeca

Pannenkoe bestaat 12,5 jaar en viert dat uitbundig met alle gasten

Het is feest in de regio, want Pannenkoe bestaat 12,5 jaar! In 2010 opende in Bleiswijk de eerste Pannenkoe haar deuren. Het vrolijke concept werd destijds loeiend enthousiast ontvangen en inmiddels telt de keten negen vestigingen waar je kunt genieten van ambachtelijk pannenkoeken. De mijlpaal is voor het team van Pannenkoe reden voor een feestje. De komende weken staan er dan ook stapels koele acties op het menu!

Een jaar lang gratis pannenkoeken eten

Natuurlijk is pannenkoeken eten al een feest op zich, maar bij de Pannenkoe wisten ze het de afgelopen weken wel heel bijzonder te maken. Via hun social mediakanalen gaven ze ter ere van hun jubileum een jaar lang gratis pannenkoeken eten weg! “Het is onze grootste actie ooit, want 12,5 jaar bestaan is reden voor groots feest. En als je een feestje geeft, dan moet je het gedenkwaardig maken,” zegt mede-eigenaar Ewout Mampaey over de winactie.

Feest in alle vestigingen

Iedereen kon meedoen om de felbegeerde prijs te winnen, maar Ewout vertelt dat de prijs aan één gelukkige winnaar is uitgereikt. “Het moet wel bijzonder blijven natuurlijk! Patrick Wensveen uit Leimuiden is de winnaar en kan een heel jaar lang in al onze Pannenkoeien komen eten. Maar we hebben ook aan onze andere gasten gedacht die dit samen met ons willen vieren!”

De komende weken is het daarom in alle negen vestigingen feest. De Pannenkoe-teams staan klaar met feestelijke acties voor de gasten, zoals leuke aanbiedingen, winacties en koelinaire specials voor maar € 12,50.

Over Pannenkoe

Na de start in 2010 met de vestiging in Bleiswijk, heeft Pannenkoe in de afgelopen 12,5 jaar vestigingen geopend in Krimpen aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Gouda, Schiedam, Ridderkerk, Lisse en Alphen aan den Rijn. Wat de eigenaren betreft is de kudde echter nog niet compleet. Zij verwachten in de komende jaren nog meer nieuwe Pannenkoeien te openen. Binnen het totaalconcept wordt constant gezocht naar nieuwe mogelijkheden om gasten een nog betere service, beleving en de lekkerste pannenkoeken te bieden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.