Advertorial Horeca

Pannenkoe bestaat 12,5 jaar en viert dat uitbundig met alle gasten

Het is feest in de regio, want Pannenkoe bestaat 12,5 jaar! In 2010 opende in Bleiswijk de eerste Pannenkoe haar deuren. Het vrolijke concept werd destijds loeiend enthousiast ontvangen en inmiddels telt de keten negen vestigingen waar je kunt genieten van ambachtelijk pannenkoeken. De mijlpaal is voor het team van Pannenkoe reden voor een feestje. De komende weken staan er dan ook stapels koele acties op het menu!

Een jaar lang gratis pannenkoeken eten

Natuurlijk is pannenkoeken eten al een feest op zich, maar bij de Pannenkoe wisten ze het de afgelopen weken wel heel bijzonder te maken. Via hun social mediakanalen gaven ze ter ere van hun jubileum een jaar lang gratis pannenkoeken eten weg! “Het is onze grootste actie ooit, want 12,5 jaar bestaan is reden voor groots feest. En als je een feestje geeft, dan moet je het gedenkwaardig maken,” zegt mede-eigenaar Ewout Mampaey over de winactie.

Feest in alle vestigingen

Iedereen kon meedoen om de felbegeerde prijs te winnen, maar Ewout vertelt dat de prijs aan één gelukkige winnaar is uitgereikt. “Het moet wel bijzonder blijven natuurlijk! Patrick Wensveen uit Leimuiden is de winnaar en kan een heel jaar lang in al onze Pannenkoeien komen eten. Maar we hebben ook aan onze andere gasten gedacht die dit samen met ons willen vieren!”

De komende weken is het daarom in alle negen vestigingen feest. De Pannenkoe-teams staan klaar met feestelijke acties voor de gasten, zoals leuke aanbiedingen, winacties en koelinaire specials voor maar € 12,50.

Over Pannenkoe

Na de start in 2010 met de vestiging in Bleiswijk, heeft Pannenkoe in de afgelopen 12,5 jaar vestigingen geopend in Krimpen aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Gouda, Schiedam, Ridderkerk, Lisse en Alphen aan den Rijn. Wat de eigenaren betreft is de kudde echter nog niet compleet. Zij verwachten in de komende jaren nog meer nieuwe Pannenkoeien te openen. Binnen het totaalconcept wordt constant gezocht naar nieuwe mogelijkheden om gasten een nog betere service, beleving en de lekkerste pannenkoeken te bieden.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.