Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi neemt Amigo over

Partyrestaurant, café en snackbar Amigo zal per 1 februari worden overgenomen door Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi. De deuren zullen enkele maanden sluiten voor de herbouw, om daarna weer wijd open te gaan voor liefhebbers van kipgerechten onder de nieuwe naam 'Bij Hen'. De snackbar en de ijssalon, alsmede de midgetgolf, blijven deel uitmaken van het nieuwe concept.

Vivienne Winkelaar, eigenaresse van De Schaapskooi, is heel blij met deze stap. "Willem Roggeveen en ik zijn natuurlijk al jaren buren en hebben een prima verstandhouding. Toen Willem aangaf te willen stoppen met Amigo, zag ik meteen kansen. Samen zijn we er snel en goed uitgekomen. Ik heb er zin in!"

Kip
Kip is de hoofdmoot van het nieuwe familierestaurant tegenover de kinderboerderij in recreatiegebied Zegersloot. Winkelaar: "het concept is simpel. We houden allemaal van kip, zeker ook de vele kinderen die hier langskomen. Bij Hen gaat de allerlekkerste kipgerechten serveren in Alphen. Onze specialiteit zal de 'kip van het spit' zijn, die te verkrijgen is in diverse smaken. En met heerlijke bijgerechten zoals biologische friet en huisgemaakte appelmoes." Je kunt 'Bij Hen' ook terecht voor de lunch. Op de lunchkaart zullen naast kipvarianten ook broodjes, salades en soep op de menukaart staan. 

Huiselijk en knus
Bij Hen zal laagdrempelig zijn; huiselijk en knus. "Een plek waar iedereen zich direct  thuis zal voelen. Of je nu 's morgens komt voor een heerlijk kopje koffie, voor een goede lunch of 's avonds na een middagje midgetgolf met de kinderen voor een lekker kippetje van het spit. Ook op het terras zal het heerlijk vertoeven zijn: hier serveren we een uitgebreid assortiment aan (speciaal) bier, goede wijnen en heerlijke borrelplankjes."

Aandacht voor milieu en dier
Zowel in De Schaapskooi als 'Bij Hen' is aandacht voor milieu en dierenwelzijn, wat resulteert in biologische producten met een eerlijk verhaal. Dus niet alleen de kip, maar ook de friet zal biologisch zijn en het ijs ambachtelijk bereid. Vivienne: "En dat proef je!" 

Praktische informatie
Naar verwachting zal Bij Hen medio juni open gaan. Tijdens de herbouw zijn de midgetgolfbaan en de ijssalon gewoon geopend. Kinderpartijtjes en arrangementen zijn in deze maanden tevens mogelijk. Hiervoor kan contact opgenomen worden met De Schaapskooi

Hou de Facebookpagina www.facebook.com/restaurantbijhen in de gaten voor updates. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.