Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi neemt Amigo over

Partyrestaurant, café en snackbar Amigo zal per 1 februari worden overgenomen door Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi. De deuren zullen enkele maanden sluiten voor de herbouw, om daarna weer wijd open te gaan voor liefhebbers van kipgerechten onder de nieuwe naam 'Bij Hen'. De snackbar en de ijssalon, alsmede de midgetgolf, blijven deel uitmaken van het nieuwe concept.

Vivienne Winkelaar, eigenaresse van De Schaapskooi, is heel blij met deze stap. "Willem Roggeveen en ik zijn natuurlijk al jaren buren en hebben een prima verstandhouding. Toen Willem aangaf te willen stoppen met Amigo, zag ik meteen kansen. Samen zijn we er snel en goed uitgekomen. Ik heb er zin in!"

Kip
Kip is de hoofdmoot van het nieuwe familierestaurant tegenover de kinderboerderij in recreatiegebied Zegersloot. Winkelaar: "het concept is simpel. We houden allemaal van kip, zeker ook de vele kinderen die hier langskomen. Bij Hen gaat de allerlekkerste kipgerechten serveren in Alphen. Onze specialiteit zal de 'kip van het spit' zijn, die te verkrijgen is in diverse smaken. En met heerlijke bijgerechten zoals biologische friet en huisgemaakte appelmoes." Je kunt 'Bij Hen' ook terecht voor de lunch. Op de lunchkaart zullen naast kipvarianten ook broodjes, salades en soep op de menukaart staan. 

Huiselijk en knus
Bij Hen zal laagdrempelig zijn; huiselijk en knus. "Een plek waar iedereen zich direct  thuis zal voelen. Of je nu 's morgens komt voor een heerlijk kopje koffie, voor een goede lunch of 's avonds na een middagje midgetgolf met de kinderen voor een lekker kippetje van het spit. Ook op het terras zal het heerlijk vertoeven zijn: hier serveren we een uitgebreid assortiment aan (speciaal) bier, goede wijnen en heerlijke borrelplankjes."

Aandacht voor milieu en dier
Zowel in De Schaapskooi als 'Bij Hen' is aandacht voor milieu en dierenwelzijn, wat resulteert in biologische producten met een eerlijk verhaal. Dus niet alleen de kip, maar ook de friet zal biologisch zijn en het ijs ambachtelijk bereid. Vivienne: "En dat proef je!" 

Praktische informatie
Naar verwachting zal Bij Hen medio juni open gaan. Tijdens de herbouw zijn de midgetgolfbaan en de ijssalon gewoon geopend. Kinderpartijtjes en arrangementen zijn in deze maanden tevens mogelijk. Hiervoor kan contact opgenomen worden met De Schaapskooi

Hou de Facebookpagina www.facebook.com/restaurantbijhen in de gaten voor updates. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.