Cultuur

Paradise Way winnaar MAX Battle of the Bands 2019

Op 15 maart 2019 was MAX in Alphen aan den Rijn het podium voor de Battle of the Bands 2019. Acht bands gingen op deze avond de strijd met elkaar aan. Een combinatie van publieksstemmen en het kritische oordeel van de jury bezorgde de Alphense band Paradise Way uiteindelijk de overwinning.

“Na een flinke discussie zijn we er uiteindelijk toch uitgekomen”, laat juryvoorzitter Rob Buisman vlak voor de uitreiking aan het publiek weten. “De winnaar is Paradise Way!”. De Alphense alternatieve rockband van Leonardo Wienhoven (gitaar), Bastiaan Deul (drums), Youri Prins (gitaar), Jesse Dalderop (bas) en Daya Hendriks (zang) ontving een cheque voor het gebruik van de discozaal van MAX voor een eigen concert/optreden/feest/videoclipopname/EP release of eigen invulling naar keuze.

Op de tweede plek eindigde de band Devon’s Loch en de derde plaats ging naar Ann My Dice.

Toekomst MAX
Tijdens de avond werd er ook nog even stilgestaan bij de onzekere toekomst van MAX. Als het aan de aanwezige muzikanten en muziekliefhebbers ligt, is een mogelijke sluiting van het jongerencentrum/poppodium geen optie. “Het is een van de laatste locaties waar jonge muzikanten elkaar nog kunnen ontmoeten”, laat een van de deelnemers aan de battle weten. “Het zou eeuwig zonde zijn als dit zou verdwijnen.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels vandaag 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.