Kewodak
Overige

Parkeerdak Hoogvliet weer open

Het parkeerdak van Hoogvliet en bewoners van het appartementencomplex aan de Julianastraat is sinds gisteren weer volledig toegankelijk. Ruim twee maanden is er aan het dak gewerkt, de werkzaamheden zijn een maand eerder klaar dan gepland.    

Het parkeerdak moest worden vervangen omdat het kampte met terugkerende lekkages. Tijdens de werkzaamheden was het dak wel geopend en parkeerbegeleiders zorgde ervoor dat klanten en bewoners zo min mogelijk hinder ondervonden. 

Om de opening te vieren werd er gisteren een feestje gehouden. Frank Keijzer, directeur Kewodak, is content met de snelle oplevering: “We zijn blij dat we konden inlopen op de planning, zodat men sneller dan verwacht het dak weer op kan. We hebben getracht de overlast zoveel mogelijk binnen de perken te houden tijdens de uitvoering. Nu het project is afgerond, vonden we dat we de bewoners en bezoekers van Hoogvliet Julianastraat wel een Italiaans hart onder de riem konden steken.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.