Algemeen

Parkeerdak van Aarhof op 4 en 5 februari gesloten

Het parkeerdak van de Aarhof in Alphen aan den Rijn krijgt een nieuwe tijdelijke hellingbaan. Het huidige, eveneens tijdelijke, exemplaar bleek niet geschikt te zijn voor alle auto’s. Op maandag 4 en dinsdag 5 februari wordt het winkelcentrum voorzien van een nieuwe oprit.

Deze tijdelijke hellingbaan wordt maandag 4 en dinsdag 5 februari vervangen door een hellingbaan dat wel geschikt is voor alle auto’s geschikt is. Het parkeerdak is beide dagen niet bereikbaar. Alternatieve parkeerlocaties zijn het Aarplein en de tijdelijke parkeerplaats aan de Thorbeckestraat.

Het parkeerdak was sinds augustus niet bereikbaar door bouwwerkzaamheden. Vanaf december ligt er een tijdelijke hellingbaan, die al snel niet geschikt bleek te zijn voor auto’s met een lage ophanging. Zij liepen vast op de hoek die de hellingbaan maakt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.