Josh Walet

Parkeerterreinen bij recreatiegebieden opnieuw deels afgesloten

De gemeente sluit dit weekend opnieuw parkeerplaatsen bij recreatiegebieden in Alphen af. Net als vorig weekend zullen parkeerplaatsen rond de sportclubs wel gedeeltelijk open zijn voor verkeer.

Eerder waren alle parkeerplaatsen rondom het Zegerslootgebied, het Bentwoud en de Zaanse Rietveld afgesloten. Dit ook om te voorkomen dat mensen uit de regio met de auto naar recreatiegebieden in Alphen komen. Vorig weekend kwam daar voor het eerst verandering in, toen werden de parkeerplaatsen bij de sportvelden (HC Alphen/Tempo, Alphense Boys en ARC) gedeeltelijk opengesteld voor verkeer.

Uiteraard zijn Alphenaren vrij om een rondje meer te lopen of te fietsen. Maar let op, want bij recreatie buiten blijft gelden: houd 1,5 meter afstand, was thuis je handen, vermijd drukte en ga naar huis als het te druk wordt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 17:18

Dit zijn de geslaagde leerlingen van het Scala College

De vlaggen kunnen uit vandaag, op nationale slaagdag! Hier vind je alle geslaagde examenkandidaten van het Scala College (eerste tijdvak) in Alphen aan den Rijn. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Evenementen gisteren 16:52

Zesde editie Triathlon Alphen blijft voorlopig doorgaan

Veel wedstrijden worden geannuleerd in verband met het coronavirus, maar de zesde editie van de Triathlon Alphen vindt voor alsnog gewoon doorgang op 20 september 2020. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Advertorial Horeca gisteren 16:11

Genieten op het vernieuwde terras van Alfreds

Buiten genieten van een hapje en een drankje, het kan weer. Dat de terrassen weer open zijn is iets waar Alfreds zich enorm op had verheugd. Zo kunnen gasten eindelijk het totaal vernieuwde terras komen bewonderen!

Coronavirus in Alphen gisteren 15:38

Eindexamenleerling zijn in coronatijd, hoe is dat?

Vandaag, op nationale slaagdag, zetten we eindexamenleerlingen extra in het zonnetje. Hoe hebben eindexamenleerlingen dit jaar ervaren? Eindexamenleerlingen van het Ashram College delen hun verhaal.