Josh Walet
Advertorial Evenementen

Parkvilla en Adventskerk organiseren filmmiddag voor Oekraïense kinderen

In de herfstvakantie op maandagmiddag 24 oktober organiseren Parkvilla en de Adventskerk een filmmiddag voor Oekraïense kinderen die verblijven in de gemeente Alphen aan den Rijn. Op deze filmmiddag wordt de film Paddington 1 vertoond. De film is nagesynchroniseerd in het Oekraïens.

Paddington 1

Paddington is komisch, creatief én hartverwarmend. Komisch, omdat een constante stroom van grapjes op de kijker afkomt. Creatief, omdat King de benodigde informatie verschaft in visueel prikkelende scènes. Hartverwarmend, omdat Paddington door zijn aanwezigheid in huize Brown het missende puzzelstukje blijkt te zijn om het wat disfunctionele gezin weer in harmonie met elkaar te brengen. En dat zonder dat de film zoetsappig wordt. Daarnaast bevat Paddington ook nog eens een mooie boodschap over gastvrijheid en aardig zijn tegen vreemden.

Praktische informatie

Datum: maandagmiddag 24 oktober
Locatie: Filmhuis Parkvilla, Cornelis Geellaan 2, 2406 JG Alphen aan den Rijn

14:00 uur - Inloop
14:15 uur – start film deel 1
15:15 uur – pauze met een traktatie en drankje
15:45 uur – film deel 2
16:15 uur - einde

Parkvilla is bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Vanaf station Alphen aan den Rijn ongeveer 5 minuten lopen. Alle Oekraïense kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders of begeleiders zijn van harte welkom.

Jongere broertjes en zusjes vanaf 4 jaar zijn ook van harte welkom onder begeleiding van hun ouders/begeleiders, er zijn ruim 150 plaatsen. Een leuk uitje voor het hele gezin.

Wil je komen, dan kun je je opgeven via de website van de Adventskerk. De entree is gratis. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. 


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.