Parkvilla
Advertorial Cultuur

Parkvilla foyer schenkt biologische en fairtrade wijnen

Parkvilla heeft een nieuwe wijnkaart met Spaanse biologische Ortiga wijnen en twee Zuid-Afrikaanse fairtrade wijnen genaamd The Belief. De Spaanse coöperatie Jesus del Perdon is gelegen in de historische regio La Mancha en produceert door gebruik te maken van moderne technieken biologische wijn van ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

De vrouw achter de Fairtrade wijnen is Thembi Tobie. Passie voor wijn en het feit dat het gedurende de apartheid in Zuid-Afrika verboden was voor vrouwen om in de wijn business werkzaam te zijn, waren haar drijfveren om haar droom waar te maken. Thembi's naam betekent hoop, vertrouwen en geloof - hoop op een beter leven en het geloof dat niets onmogelijk is. Als ondernemer wil zij graag andere vrouwen aanzetten hun dromen te verwezenlijken.

Bij Parkvilla zijn er ook in 2020 talloze mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke activiteiten. Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!