Parkvilla
Advertorial Cultuur

Parkvilla foyer schenkt biologische en fairtrade wijnen

Parkvilla heeft een nieuwe wijnkaart met Spaanse biologische Ortiga wijnen en twee Zuid-Afrikaanse fairtrade wijnen genaamd The Belief. De Spaanse coöperatie Jesus del Perdon is gelegen in de historische regio La Mancha en produceert door gebruik te maken van moderne technieken biologische wijn van ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

De vrouw achter de Fairtrade wijnen is Thembi Tobie. Passie voor wijn en het feit dat het gedurende de apartheid in Zuid-Afrika verboden was voor vrouwen om in de wijn business werkzaam te zijn, waren haar drijfveren om haar droom waar te maken. Thembi's naam betekent hoop, vertrouwen en geloof - hoop op een beter leven en het geloof dat niets onmogelijk is. Als ondernemer wil zij graag andere vrouwen aanzetten hun dromen te verwezenlijken.

Bij Parkvilla zijn er ook in 2020 talloze mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke activiteiten. Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.