Parkvilla
Advertorial Cultuur

Parkvilla lanceert 'Kunstjacht'

In afwachting totdat de deuren van Parkvilla weer opengaan op 1 juni, en geïnspireerd op de berenjacht, organiseert Parkvilla nu een kunstjacht.

"Het idee is dat zoveel mogelijk Alphenaren een (eigen) kunstwerk voor het raam zetten om voorbijgangers te inspireren en cultuur vanuit de huiskamer naar buiten te brengen", aldus Birgitta Veld.

Door een mail te sturen naar info@parkvilla.nl maken deelnemers kans om op de social media kanalen van Parkvilla te verschijnen met hun kunstwerk. Hiervoor moet je in de mail een foto van het kunstwerk toevoegen, met de reden waarom dit kunstwerk gedeeld moet worden. Mochten creatievelingen zelf een berichtje op social media plaatsen, dan is het fijn als Parkvilla wordt getagd (@parkvilla.alphen) en de hashtag #kunstjacht wordt gebruikt. Parkvilla hoopt op veel kunst achter de ramen.

Meer informatie is te vinden op www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.