Parkvilla

Parkvilla neemt afscheid van oranje theaterstoelen

Parkvilla krijgt nieuwe theaterstoelen. De oranje theaterstoelen zullen plaatsmaken voor rode stoelen. Maar in het kader van recyclen gaan de oranje stoelen in de verkoop. Word jij de nieuwe eigenaar van de stoelen? 

De oranje theaterstoelen maken plaats voor rode stoelen. De stoelen zijn niet 100% nieuw, zo laat woordvoerder Birgitta Veld desgevraagd weten. Maar het is een flinke verbetering ten opzichte van de oranje stoelen. “Veel oranje (oude) stoelen zien er nog goed uit, maar een aantal zijn toch echt versleten. In het kader van wecycle, willen we mensen er een plezier mee doen voor een klein prijsje.”

Het klusteam zorgt ervoor dat de oranje stoelen plaats maken voor de rode stoelen. De oranje stoelen heeft Parkvilla zo’n 20 a 25 jaar in gebruik gehad, maar de stoelen zijn in totaal al 45 tot 50 jaar oud. Parkvilla had ze namelijk ook al tweedehands op de kop getikt. “Echte vintage stoelen dus!”

Zou jij wel zo’n oranje stoel willen bemachtigen? Op 28, 29 en 30 juli kun je ze halen tussen 9:00 en 16:00 uur voor € 7,50 per stuk. Let op: op = op en er geldt geen garantie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.