Parkvilla
Advertorial Cultuur

Parkvilla opent 1 juni haar deuren

De nieuwe films staan weer op de website en het protocol voor bezoekers en medewerkers is gereed. “We zijn er klaar voor”, vertelt Marijke Licher, directeur van Parkvilla. Mind My Mind is één van de films die binnenkort te zien is, een favoriet bij publiek en pers.

“Het hele team van Parkvilla is enorm blij dat we weer open mogen, natuurlijk binnen de bestaande maatregelen van de overheid en het RIVM. Met hulp van alle bezoekers kan iedereen weer veilig en vertrouwd ontspannen genieten bij Parkvilla. Ondertussen zijn we ook bezig met een afwisselend zomerprogramma te organiseren.”

Mind My Mind

Eén van de films die Parkvilla binnenkort vertoont is Mind My Mind, een ontroerende en optimistische handgetekende animatie van een leven met autisme. De film maakt een zegetocht langs de filmfestivals en is favoriet bij publiek en pers. De film won inmiddels meerdere prijzen en is opgenomen op de shortlist voor de Oscars in de categorie Korte Animatiefilm.

Bij Parkvilla is de film te zien op 5, 10, 15 en 18 juni. Kaartjes koop je via www.parkvilla.nl.

Coronamaatregelen

Naast de inmiddels bekende 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en looproutes zijn er nog een aantal richtlijnen. Het gebouw is bijvoorbeeld een kwartier voor aanvang van een voorstelling/activiteit open. In het filmhuis zijn er maximaal 18 plaatsen beschikbaar zodat de 1,5 meter gewaarborgd is. Filmkaarten zijn alleen online te koop, tot 30 minuten voor aanvang. De zaal wordt rij voor rij verlaten, vooraan te beginnen.

Ook de cursussen worden weer hervat. Deuren van lokalen blijven openstaan, zodat er minder aangeraakt hoeft te worden. De tafels, stoelen en/of werkplekken staan op 1,5 meter afstand van elkaar. In elk leslokaal liggen er bij de ingang papieren doekjes, desinfecterende gel en sprays.

Op de website www.parkvilla.nl staan alle richtlijnen vermeld.


Meer nieuws