Advertorial Cultuur

Parkvilla theaterprogramma 2018-2019 is bekend

Het theaterprogramma voor komend seizoen bij Parkvilla in Alphen aan den Rijn is rond. Ruim 30 voorstellingen voor jong en oud staan op de rol, variërend van toneel en familievoorstellingen tot stevige concerten.

Alvast een tipje van de sluier: op het programma staan voorstellingen van onder anderen Jochem Nooyen, Theater Rotterdam, Alex Roeka, Middelbare Meiden en het Opvoedcircus van Stine Jensen en Frank Meester. Serious Music Alphen heeft een mooi muziekprogramma geprogrammeerd en ons huisgezelschap Productiehuis Alphen komt dit jaar weer met twee voorstellingen.

Toneel
Nieuw zijn onze toneelvoorstellingen, met komend najaar twee voorstellingen over de invloed van technologie in onze samenleving. Jochem Nooyen zoekt in zijn mindillusieshow Privacy het snijvlak op tussen werkelijke privacy en de illusie ervan. 'How to build a universe' van Theater Rotterdam zoekt welke rol toeval speelt in een wereld waarin we met technologie al het toeval uit willen sluiten.

In februari 2019 speelt Julika Marijn een prachtige voorstelling over het leven van Helene Kröller-Müller (1869-1939).

Muziek
Serious Music programmeert al jaren muziek op het podium. Behalve de progrock concerten staat er dit jaar een Jazzrock Fusion Festival en een Female Singersong avond op het programma. Verder komt Alex Roeka weer terug naar ons theater met zijn nieuwe voorstelling en kun je genieten van een Simon en Garfunkel-avond.

Familievoorstellingen
De familievoorstellingen op zondagmiddagen zijn een heerlijk uitje voor het hele gezin. Dit jaar met voorstellingen van de Chinese Nachtegaal, een Sinterklaasvoorstelling, Tommie en Tom Poes, Het Geheim van professor Sambabal en een supermooie voorstelling van Opera Dolleboelja.

Lokale producties
We bieden al jaren podium aan lokale producties van Productiehuis Alphen en FADA Theatre als vast huisgezelschap. FADA Theatre komt dit najaar met een nieuwe voorstelling. Productiehuis Alphen brengt traditiegewijs een kerst- en meiproductie. Ook bieden we dit jaar podium aan Aubrey Snell met The Soundtrack Quartet, Mix & Match vocaal entertainment en komt De VERhaler begin 2019 terug met een nieuwe voorstelling. Textielcollectief Treffend Textiel viert haar 10-jarig jubileum met een expositie in onze foyer. In dat kader zal Eva IJsveld een textielcollege geven. Enkele voorstellingen zijn nog in de maak en vind je daarom nog niet terug op onze website.

Kaartjes zijn te koop via de website www.parkvilla.nl of aan de kassa. Indien je kaarten online koopt kun je van tevoren jouw stoel bepalen.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.