Partnerschap Stichting MAX en Muziekwijs

Nu het jongerencentrum/poppodium aan de Olympiaweg open kan blijven, is Stichting MAX begonnen met het invullen van de beschikbare ruimte in het activiteitenprogramma.

Vanaf dinsdag 10 september starten een kinderkoor en vocal group voor jongeren met repeteren in MAX. Voor deze activiteiten heeft de stichting een partnerschap gesloten met Muziekwijs, in de komende tijd zal bekeken worden hoe de samenwerking nog meer uit te breiden is. De beide koren staan onder leiding van dirigente Manon Ruardy. Deze ervaren muziekdocente geeft daarnaast onder andere de Muziek Op Schoot cursussen en zanglessen.

Op dinsdag 10 september is iedereen van harte welkom om een keer te komen kijken bij een repetitie. Het kinderkoor start om 16:00 uur, de vocal group om 19:00 uur. Meer informatie op www.muziekwijs.com.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.