Partnerschap Stichting MAX en Muziekwijs

Nu het jongerencentrum/poppodium aan de Olympiaweg open kan blijven, is Stichting MAX begonnen met het invullen van de beschikbare ruimte in het activiteitenprogramma.

Vanaf dinsdag 10 september starten een kinderkoor en vocal group voor jongeren met repeteren in MAX. Voor deze activiteiten heeft de stichting een partnerschap gesloten met Muziekwijs, in de komende tijd zal bekeken worden hoe de samenwerking nog meer uit te breiden is. De beide koren staan onder leiding van dirigente Manon Ruardy. Deze ervaren muziekdocente geeft daarnaast onder andere de Muziek Op Schoot cursussen en zanglessen.

Op dinsdag 10 september is iedereen van harte welkom om een keer te komen kijken bij een repetitie. Het kinderkoor start om 16:00 uur, de vocal group om 19:00 uur. Meer informatie op www.muziekwijs.com.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.