PARTOF
Advertorial Overige

PARTOF sluit zijn deuren

Maar dan wel om een gaaf nieuw hoofdkantoor te openen op een A-locatie midden in de Randstad. Wat iets meer dan twee jaar geleden begon als een avontuur met een visie om anders te zijn in de direct sales branche, is nu een mooi bedrijf met opdrachtgevers die in onze werkwijze en visie geloven. 

Bron van vooruitgang
“Ja, alweer een nieuw kantoor” vertelt oprichter Chris de Leeuw op de vertrouwde mosgroene Chesterfield-bank. “Dat zat ook bij mij niet in de planning, maar de uitvinder van de gloeilamp zei ooit: ontevredenheid is de eerste bron voor vooruitgang. We misten voornamelijk een goede bereikbaarheid voor onze groeiende groep studenten die dagelijks als adviseurs op pad zijn. En nu lopen ze letterlijk voorbij van het station naar het centrum of school.

Maximale bereikbaarheid
Het nieuwe pand staat recht tegenover het station van Alphen met een zeer goede verbinding tussen Leiden, Utrecht en Gouda. “Maar ook de student uit Alphen die reist voor zijn studie maar thuis woont, kan nu makkelijk bij ons werken, vult Laurens Serné aan. “We zien dat we nu steeds meer MBO-studenten een leuke bijbaan kunnen bieden. Iedereen vanaf 17 jaar kan aan de slag als commercieel adviseur voor gave merken en wij hebben de best betaalde bijbaan van Alphen! Wie wil er nou niet meewerken aan de eBattle van Ziggo? Dat is toch een vet verhaal voor op school? Laurens is PARTOF-fer vanaf dag 1 en is als Manager Operation & Development verantwoordelijk voor iedereen in het veld. “We zien ook dat onze fulltime adviseurs steeds vaker met het OV reizen en daar zijn we nu ook makkelijker voor te bereiken. De mooie mix van fulltime, parttime en bijbaners geeft voor onze opdrachtgevers maximale flexibiliteit. Dit jaar groeien we naar 60 adviseurs en daar zijn we trots op.

Het voelt als thuiskomen
Vanuit Alphen werkt er een team van training, sales management, support, recruitment, finance en HR. Alle onderdelen om ervoor te zorgen dat adviseurs vanuit verkoopkantoren in Deventer, Middelburg en binnenkort Rotterdam makkelijk hun werk kunnen doen. “Het voelt nu al als thuis”, zegt Chris. “Dat is ook precies wat we willen. Een soort huiskamer voor iedereen die bij ons komt. Ik ben ervan overtuigd dat die informele setting mooie ontwikkelingen geeft en goede ideeën. Wil je een gave baan in de commercie of heb je een uitdaging qua converteren van jouw dienst(en), stap dan gerust eens binnen.”

Waar? Het nieuwe kantoor zit op de Prins Bernhardlaan 4 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Gemeente vandaag 09:03

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.