Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.

Vrijdag 9 juli 2021

Gerard Joling
Behoeft eigenlijk geen introductie, van Zing met me mee tot Ticket to the Tropics, een knaller van een artiest!

Snollebollekes
Links, Rechts, de grootste feestact van dit moment, als we weer mogen feesten, dan doen we het goed!

Thomas Berge
Eén van de beste zangers van Nederland, Alphenaar, en ook nog eens de host van de hele avond scoort op dit moment een hit met Nooit had ik door!

Bart van Dishoeck
Er mag ook zeker gedanst worden! Van top 40 tot house tot reggaeton. Meermaals uitgekozen tot beste party DJ van Nederland en hij kan nog zingen ook!

Tekst loopt door onder de afbeelding

vrij en blij vrijdag 9 juli.jpg

Zaterdag 10 juli 2021

Lil Kleine
Drank & Drugs was zijn doorbraak, maar staat al jaren bovenaan de Spotify lijsten. De populairste act van dit moment!

BOEF!
Binnen een jaar na zijn start in 2015 behoorde tot de populairste rappers van Nederland. Wij hebben ‘m, en jullie kunnen er bij zijn!

Yung Felix
De hits zijn niet bij te houden, maar als we er een paar mogen noemen; Ja!, Waarom zoeken naar Liefde, Loco en Baby Momma. Alles wat deze man aanraakt verandert in goud!

Caza
Even Dansen. Positie, Woozy, één van de populairste rappers van Nederland staat op Vrij & Blij!

Diaz & Bruno
Deze mannen draaien ALLES! Van house tot R&B. Een topfeestje, omdat we dat verdiend hebben!

Outsiders
Een goed feestje eindig je met een knaller. Outsiders is bekend om zijn vele remixes van Snelle, Partysquad. Alle opgespaarde energie van het afgelopen jaar mag eruit!

Ruben Vitalis
Een graadje of 25, heerlijk koud drankje en de lekkerste Electro House van Ruben Vitalis.

Tekst loopt door onder de afbeelding

vrij en blij zaterdag 10 juli.jpg

Website en Kaartverkoop

De website van Vrij & Blij is vandaag gelanceerd, op www.vrij-blij.nl staat alle informatie over het festival. Zaterdag 17 april om 17:00 uur gaat de kaartverkoop van start op de website, uiteraard ook mogelijk vanaf je mobiel. Kaarten kosten € 29,50 (exclusief fee). De verkoop gaat middels een aanbetalingsticket. De helft betaal je nu en bij een definitieve doorgang betaal je de andere helft enkele weken voor aanvang. Geen feest is geld terug! Op de website is hier meer informatie over te vinden.

Uiteraard volgt de organisatie van Vrij & Blij alle richtlijnen van het RIVM, mochten er bepaalde richtlijnen gesteld worden, communiceert de organisatie dit op de website en hun socials op Facebook en Instagram (@vrijblijalphen).


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer 8 mei 2021 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.