Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Passie voor Slapen

Ahmed Akin is de eigenaar van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, wat al 29 jaar bestaat, en de vestiging in IJmuiden. Het betreft in beide gevallen een goede beddenspeciaalzaak die zich inzet om klanten tevreden te houden en tevens aan zich te binden. Na vele jaren in dienst te zijn geweest bij Kees Goddrie, de voormalige eigenaar van Passie voor Slapen, heeft Ahmed het stokje overgenomen en zijn droom waargemaakt.

Multibrand

De geboren en getogen Alphenaar is een echte slaapexpert en vindt dan ook dat je nachtrust heel belangrijk is. Passie voor Slapen heeft daarom meerdere bekende merken in huis, waaronder Auping, Pullman, Tempur en Serta. Eind dit jaar worden de nieuwe shops opgeleverd van Auping en van Serta. “Dit gaan we vieren in het begin van het nieuwe jaar, ook omdat we dan 30 jaar bestaan”, vertelt Ahmed.

Persoonlijk slaapadvies

Bij Passie voor Slapen hechten ze veel waarde aan een persoonlijk slaapadvies. “Dit betekent dat we rekening houden met de wensen en eisen die klanten voor hun nieuwe slaapsysteem hebben. Denk hierbij aan de afmetingen van het bed, de instaphoogte, de eventuele verstelbaarheid, en natuurlijk de voorkeur voor ligcomfort.”

Om dit goed in kaart te brengen voert Passie voor Slapen een slaapscan uit. “Deze scan geeft ons inzicht in welk matras het beste bij jou past. Dit duurt 2 minuten. Na deze scan nemen wij uitgebreid de tijd om de verschillende matrassen te testen. Terwijl jij bepaalt of je het comfortabel vindt liggen, kijken onze slaapexperts te allen tijde met je mee voor de juiste ergonomie.”

De slaapexperts

Als ondernemer wil Ahmed altijd van alles op de hoogte zijn. “Ik vind het belangrijk om te weten wat er in mijn branche gebeurt en welke noviteiten er zijn. Dat moet je ook wel doen als je met de tijd mee wil gaan.” Dat is onder meer reden voor Ahmed om met het hele team de beurzen in Keulen en Brussel te bezoeken. “Het hele team krijgt ook meerdere keren per jaar producttrainingen bij onze leveranciers. Zo blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op slaapgebied.”

Bovendien heeft elke slaapexpert bij Passie voor Slapen een eigen specialisme. “Vanuit zijn sport- achtergrond vindt Wouter het bijvoorbeeld fijn om klanten uitgebreid te adviseren. Nicoline werkt al jarenlang in de beddenbranche en heeft een achtergrond in textiel. Daardoor kan ze iedereen goed adviseren met het afstylen van hun slaapkamer”, legt Ahmed uit. “We geven allemaal advies op maat en dat wordt gewaardeerd. Wij zijn er goed in en dat maakt ons sterk.”

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.