Josh Walet

Per 1 januari vervalt corona testlocatie Nieuwe Sloot

Vanaf 1 januari 2023 sluit GGD Hollands Midden de testlocatie in Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Dit omdat het aantal mensen dat zich daar laat testen op corona steeds meer daalt.

Met de sluiting van de testlocatie komt GGD Hollands Midden het verzoek van de gemeente en tennisvereniging Nieuwe Sloot tegemoet. De tennisvereniging kon sinds het begin van de coronatijd de tennishal niet meer gebruiken. “Door het sluiten van de testlocatie is het weer mogelijk voor de tennisleden om binnen te tennissen”, laat GGD Hollands Midden weten. 

Uiterlijk 1 februari zal de ruimte ontruimd zijn. “De rest van de hallen blijven in gebruik als crisisnoodopvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen en als corona vaccinatielocatie”, aldus Hecht GGD Hollands Midden.

Testen op corona?

De inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken die zich nog willen laten testen op corona kunnen terecht op de testlocaties van GGD Hollands Midden in Leiden en Gouda. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.