Ali's Fist
Advertorial Sport

Personal training en personal boxing bij Ali’s Fist

Geboren en getogen Alphenaar Ali Ülker is een gecertificeerd bokstrainer met veel passie voor het boksen. Onder de naam Ali’s Fist geeft hij personal training én personal boxing, de ultieme workout van dit moment!

Op jonge leeftijd begon Ali met een proefles boksen op aandringen van zijn vader, die eveneens bokser is. “Daarna heb ik het nooit meer losgelaten. Na de eerste les was ik direct verkocht. Ik wist meteen dat dit mijn ding zou worden”, herinnert Ali zich.

Met veel trainen heeft Ali zichzelf vervolgens ontwikkeld en daarna wedstrijden gedraaid. “Nu meer dan tien jaar verder heb ik nog steeds hetzelfde enthousiasme als in het begin. Zelfs meer. Na jaren te hebben gebokst en ervaring opgebouwd te hebben, ben ik de sparringpartner geweest van onder meer Badr Hari en Jamal ben Saddik. Daardoor werd mijn liefde voor de sport alleen maar groter.”

Personal boxing

Dat bracht Ali op een nieuw idee. “Ik wilde mijn ervaringen met boksen overdragen op mensen. Samen met jou wil ik graag doelgericht aan de slag. Denk hierbij onder andere aan fanatiek sporten, veel bewegen, vet verbranden, zweten, kracht, conditie, meer energie, uithoudingsvermogen, discipline, respect, sterkere spieren, een fitter & strakker lichaam, stressvermindering, hoge sportmotivatie, zelfverdediging, goed stoten en voetenwerk.”

Wil jij graag bokslessen volgen? Ben je een beginner en wil je graag leren boksen en aan je gezondheid werken? Of ben je een ervaren bokser en zoek je een ervaren trainingspartner? Aarzel dan niet en neem contact met Ali op om de mogelijkheden te bespreken via 06 29 09 22 46.

Volg Ali’s Fist ook op Instagram (@alis.fist).

alis.fist 2.jpeg


Meer nieuws

Straatraadsels vandaag 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel vandaag 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids vandaag 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.