Ali's Fist
Advertorial Sport

Personal training en personal boxing bij Ali’s Fist

Geboren en getogen Alphenaar Ali Ülker is een gecertificeerd bokstrainer met veel passie voor het boksen. Onder de naam Ali’s Fist geeft hij personal training én personal boxing, de ultieme workout van dit moment!

Op jonge leeftijd begon Ali met een proefles boksen op aandringen van zijn vader, die eveneens bokser is. “Daarna heb ik het nooit meer losgelaten. Na de eerste les was ik direct verkocht. Ik wist meteen dat dit mijn ding zou worden”, herinnert Ali zich.

Met veel trainen heeft Ali zichzelf vervolgens ontwikkeld en daarna wedstrijden gedraaid. “Nu meer dan tien jaar verder heb ik nog steeds hetzelfde enthousiasme als in het begin. Zelfs meer. Na jaren te hebben gebokst en ervaring opgebouwd te hebben, ben ik de sparringpartner geweest van onder meer Badr Hari en Jamal ben Saddik. Daardoor werd mijn liefde voor de sport alleen maar groter.”

Personal boxing

Dat bracht Ali op een nieuw idee. “Ik wilde mijn ervaringen met boksen overdragen op mensen. Samen met jou wil ik graag doelgericht aan de slag. Denk hierbij onder andere aan fanatiek sporten, veel bewegen, vet verbranden, zweten, kracht, conditie, meer energie, uithoudingsvermogen, discipline, respect, sterkere spieren, een fitter & strakker lichaam, stressvermindering, hoge sportmotivatie, zelfverdediging, goed stoten en voetenwerk.”

Wil jij graag bokslessen volgen? Ben je een beginner en wil je graag leren boksen en aan je gezondheid werken? Of ben je een ervaren bokser en zoek je een ervaren trainingspartner? Aarzel dan niet en neem contact met Ali op om de mogelijkheden te bespreken via 06 29 09 22 46.

Volg Ali’s Fist ook op Instagram (@alis.fist).

alis.fist 2.jpeg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen. 

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:19

Cultuurcoaches verbinden inwoners Alphen aan den Rijn

De cultuurcoaches van Parkvilla en Kwadraad maatschappelijk werk hebben de handen ineen geslagen om samen het project ‘Mijn Beeldende Ik’ te ontwikkelen. In vier creatieve workshops beeldende vorming zijn deelnemers aan de slag gegaan met het thema zelfbeeld.