Ali's Fist
Advertorial Sport

Personal training en personal boxing bij Ali’s Fist

Geboren en getogen Alphenaar Ali Ülker is een gecertificeerd bokstrainer met veel passie voor het boksen. Onder de naam Ali’s Fist geeft hij personal training én personal boxing, de ultieme workout van dit moment!

Op jonge leeftijd begon Ali met een proefles boksen op aandringen van zijn vader, die eveneens bokser is. “Daarna heb ik het nooit meer losgelaten. Na de eerste les was ik direct verkocht. Ik wist meteen dat dit mijn ding zou worden”, herinnert Ali zich.

Met veel trainen heeft Ali zichzelf vervolgens ontwikkeld en daarna wedstrijden gedraaid. “Nu meer dan tien jaar verder heb ik nog steeds hetzelfde enthousiasme als in het begin. Zelfs meer. Na jaren te hebben gebokst en ervaring opgebouwd te hebben, ben ik de sparringpartner geweest van onder meer Badr Hari en Jamal ben Saddik. Daardoor werd mijn liefde voor de sport alleen maar groter.”

Personal boxing

Dat bracht Ali op een nieuw idee. “Ik wilde mijn ervaringen met boksen overdragen op mensen. Samen met jou wil ik graag doelgericht aan de slag. Denk hierbij onder andere aan fanatiek sporten, veel bewegen, vet verbranden, zweten, kracht, conditie, meer energie, uithoudingsvermogen, discipline, respect, sterkere spieren, een fitter & strakker lichaam, stressvermindering, hoge sportmotivatie, zelfverdediging, goed stoten en voetenwerk.”

Wil jij graag bokslessen volgen? Ben je een beginner en wil je graag leren boksen en aan je gezondheid werken? Of ben je een ervaren bokser en zoek je een ervaren trainingspartner? Aarzel dan niet en neem contact met Ali op om de mogelijkheden te bespreken via 06 29 09 22 46.

Volg Ali’s Fist ook op Instagram (@alis.fist).

alis.fist 2.jpeg


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.