Josh Walet

Personen maken melding van man die stenen naar auto’s zou gooien

Bij de Albert Schweitzerbrug in Alphen aan den Rijn zagen mensen zaterdag hoe een man vanaf de brug kleine en grote stenen naar auto’s aan het gooien was. Daarop schakelden zij de politie in.

Ter plaatse zagen agenten de man waarom het ging op de brug staan. Hierop besloten zij het gedrag van de man eerst tien minuten lang te observeren, zonder dat hij de agenten zag. “Maar waarschijnlijk had hij ons toch wel gezien, want in de tijd dat wij aan het observeren waren gooide hij in ieder geval geen stenen meer”, laat de politie weten. Daarna zijn agenten naar de man toegelopen en hebben zij hem aangesproken. “We kwamen erachter dat het niet heel goed met hem ging. Wij hebben hem de gepaste hulp aangeboden.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.