Archieffoto

Personen ‘vergeten’ 80 notitieboekjes af te rekenen bij de Haasbeek

Woensdagmiddag hebben personen zo’n 80 notitieboekjes meegenomen uit de Haasbeek in de Herenhof, zonder daarvoor te betalen. “Ik kan hier zo boos om worden.”

Eerder deze week deelde Haasbeek Herenhof in een openhartig bericht op Facebook dat ze zich zorgen maken over het voortbestaan van de boekhandel. Uitgerekend nu heeft er in de boekhandel een winkeldiefstal plaatsgevonden. “Ik kan hier zo boos om worden en tuurlijk, dit kan er ook nog wel bij…”

Een ‘stelletje onverlaten’, zoals Haasbeek Herenhof ze noemt, heeft woensdagmiddag zo’n 80 notitieboekjes uit de winkel weggenomen. “Gelukkig hebben we duidelijke beelden die we met de politie delen. Ik zal het netjes houden en ze niet hier plaatsen, maar men moet eens leren om met z’n poten van andermans spullen af te blijven.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”