Josh Walet

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

De persoon onder invloed was meerdere keren van de trap naar beneden gesprongen. Vanuit het trappenhuis sprong de persoon ook onverwacht bovenop een agent. Beide kwamen hierdoor hard ten val. De politie laat weten dat de persoon in een opwindingsdelier bleek te verkeren. Hierbij verliest de persoon in kwestie alle controle, waarmee de persoon een groot gevaar vormt voor zichzelf en voor anderen. Samen met de politie Kaag en Braassem is de persoon gefixeerd.

De ambulance was snel ter plaatse. De persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De collega die bij de val gewond raakte is op de eerste hulp nagekeken. De politie laat weten dat het goed gaat met de agent.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?