Advertorial Politiek

Peter Bontekoe voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Peter Bontekoe is de nummer 5 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik ben Peter Bontekoe, geboren en getogen in Boskoop. Getrouwd met Jenny en samen hebben we drie kinderen.
Ik ben boomkweker in hart en nieren en daarnaast was ik in allerlei besturen actief. Ik ben wars van bestuurders die goed zijn in hun stoel warm houden. Ik werk liever aan vernieuwingen en verbeteringen. Daarvoor steek ik mijn nek uit en ik ga voor niemand opzij.

De kleinere dorpskernen van de gemeente Alphen aan den Rijn verdienen meer aandacht. Daarbij moet het oplossen van de verkeersproblematiek in Hazerswoude-Dorp en Boskoop voorrang krijgen.

Ik ga voor een groenere en gezondere gemeente, een sterke Greenport met Boskoop als centrum van een moderne groene economie met behoud van cultuur en toerisme."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 5.
P.B.W. Bontekoe (Peter)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.