Picnic

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Begin maart kwam Picnic met het nieuws naar buiten dat ze in april zouden starten met het aanbieden van de bezorgservice in Alphen. Maar door de coronacrisis liep dit vertraging op. “In april zouden we beginnen met bezorgen in Alphen aan den Rijn, maar vanwege de coronacrisis moeten we dat helaas nog even uitstellen. Dat vinden wij ook erg jammer”, zo liet Picnic eerder weten. “Maar natuurlijk doen we er alles aan om alsnog zo snel mogelijk te kunnen beginnen.”

En dat moment is bijna aangebroken, want deze maand start Picnic met bezorgen in Alphen. Picnic laat aan Alphens.nl weten: “We gaan nu officieel open op woensdag 22 juli!” Bij de start kunnen meer dan 30.000 Alphense huishoudens kennismaken met de websuper. Aanmelden kan al sinds begin maart via de app, waarmee je een plekje in de wachtrij claimt. Iedereen die op de wachtlijst staat wordt gefaseerd toegelaten. Inmiddels hebben al 6489 personen zich aangemeld voor de bezorgservice in Alphen.

Veel gezinnen in Alphen

Picnic bezorgt al in ruim dertig gebieden in Zuid-Holland de boodschappen gratis thuis. Daarmee was het al de provincie met de meeste bezorgingsgebieden van de online supermarkt. Nu wordt dus Alphen aan den Rijn aan dat lijstje toegevoegd. Volgens medeoprichter van Picnic Michiel Muller is de uitbreiding binnen het Groene Hart een logische stap. “Alphen aan den Rijn is een typische Picnic stad met veel families en stond daarom al een aantal maanden op onze lijst om in te openen.”

De vraag van Alphenaren naar Picnic was hoog. “We hebben een hoop verzoeken gehad om naar Alphen te komen, daarom zijn wij blij dat we vanaf april ook 30.000 nieuwe huishoudens kunnen aansluiten. Door het hoge aantal families met jonge kinderen verwachten wij voor veel gezinnen een uitkomst te zijn, en kunnen ze de 2,5 tot 3 uur per week die ze normaal in de traditionele supermarkt besteden nu gebruiken voor leuke dingen.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?