Advertorial Algemeen

PIN & WIN in de Aarhof tijdens Black Friday

Vrijdag 23 november is het Black Friday. Deze uit Amerika overgewaaide traditie vindt de vrijdag na Thanksgiving Day plaats en staat in het teken van te gekke aanbiedingen en ludieke acties. Ook in Nederland wordt Black Friday steeds populairder. Gelukkig levert dit nog geen extreme situaties op, zoals in Amerika, maar is het hier vooral extra leuk om te winkelen!

De term Black Friday zou te maken hebben met de grote verkeersdrukte op deze dag. Een andere theorie is dat de winkeliers deze dag voor het eerst zwarte cijfers in hun boekhouding kunnen schrijven. Verliezen werden voorheen altijd met rood in de boekhouding geschreven en winst in zwarte cijfers. Kortom: een feestelijke dag voor de winkeliers. 

Ook in winkelcentrum De Aarhof is het vrijdagmiddag 23 november vanaf 16.00 uur extra leuk om te shoppen tijdens het PIN & WIN feest. Met elke aankoop per PIN vanaf € 10,-, kunt u meedingen naar mooie prijzen met als hoofdprijs een supergave zwarte scooter.

Op het middenplein in De Aarhof is vrijdag vanaf 17:00 uur elk heel uur een prijsuitreiking. De promotiedames hebben extra deelnameformulieren bij zich, zodat iedereen één of meerdere keren kans maakt op fantastische prijzen.

Let daarom deze week extra goed op een zwarte envelop in uw brievenbus. Lever het ingevulde deelnameformulier samen met uw PINBON vrijdag 23 november in bij één van de Black Friday promotiedames en maak kans op een reischeque, één minuut gratis winkelen, een koffer, een prachtig horloge of de hoofdprijs: een supergave zwarte scooter.

Kom vrijdagmiddag voor alle boodschappen gezellig naar De Aarhof en wie weet gaat u wel met één van de prijzen naar huis!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.