Plannen oude V&D pand worden woensdag bekend gemaakt

Gisteren heeft de projectontwikkelaar van het oude V&D pand zijn plannen gepresenteerd aan wethouder Gerard van As. Vorige week werd bekend dat de plannen rond waren en deze zijn nu goedgekeurd door de wethouder.

De plannen worden komende woensdag bekend gemaakt door de projectontwikkelaar en de wethouder. Sinds het faillisement van de winkelketen staat het pand al leeg en is het een doorn in het oog van vele Alphenaren. Het oude pand zal worden gesloopt en er komen naar zekerheid appartementen in. De rest van de invulling is nog niet bekend, de wethouder en projectontwikkelaar houden dit nog geheim.

Volgens de wethouder lijkt het ontwerp een beetje op die van het Thorbeckegebouw.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca gisteren 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!  

Evenementen gisteren 10:16

Het is Oldtimerdag!

De Oldtimerdag is als vanouds op de zaterdag voor de Alphense jaarmarkt. Dit jaar is dat op zaterdag 14 september. Net als vorig jaar is de Hooftstraat het podium voor de traditionele Oldtimerdag.  

Politiek gisteren 08:37

Onorthodoxe oplossingen voor woningnood Alphen-Stad

Omdat Alphen-Stad voorlopig niet kan uitbreiden, is een lijst gemaakt met onorthodoxe mogelijkheden en locaties voor nieuwbouwlocaties. Naar verwachting kunnen daardoor ongeveer 900 woningen worden gebouwd, waarvan een deel tijdelijk is.

Blog Opinie 13 sep. 2019 20:23

MINERVA Vrouwennetwerk

Gisteren heb ik mijn lidmaatschap van het Vrouwen Netwerk Rijnstreek opgezegd. Na een goeie anderhalf jaar treuzelen, was het welletjes.