Economie

Plannen oude V&D pand worden woensdag bekend gemaakt

Gisteren heeft de projectontwikkelaar van het oude V&D pand zijn plannen gepresenteerd aan wethouder Gerard van As. Vorige week werd bekend dat de plannen rond waren en deze zijn nu goedgekeurd door de wethouder.

De plannen worden komende woensdag bekend gemaakt door de projectontwikkelaar en de wethouder. Sinds het faillisement van de winkelketen staat het pand al leeg en is het een doorn in het oog van vele Alphenaren. Het oude pand zal worden gesloopt en er komen naar zekerheid appartementen in. De rest van de invulling is nog niet bekend, de wethouder en projectontwikkelaar houden dit nog geheim.

Volgens de wethouder lijkt het ontwerp een beetje op die van het Thorbeckegebouw.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.