Poahhh wat een podcast

Poahhh de Podcast: iets met duimpjes en spinnen

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer lanceerden onlangs hun nieuwe podcast ‘Poahhh de Podcast’, waarin ze onderuitgezakt met een pilsje erbij opmerkelijk nieuws bespreken. Luister nu de zevende aflevering: iets met duimpjes en spinnen. 

In Poahhh de Podcast bespreken de twee Alphense jongeren opmerkelijk nieuws, maar vooral ook luchtig nieuws. Iets dat volgens Zevenbergen erg belangrijk is in deze tijd. “Je hoeft de TV maar aan te zetten of het gaat over corona en hoe slecht de wereld ervoor staat. Wij proberen vooral opmerkelijk nieuws wat je niet bij de talkshows ziet op een luchtige manier te bespreken”, zegt Zevenbergen. “Het is vooral de bedoeling dat de Podcast makkelijk weg te luisteren is en voor vermaak zorgt.”

De nieuwste aflevering heet ‘iets met duimpjes en spinnen’, met Bodi Boer als gast. De aflevering kun je hieronder beluisteren.

De vorige afleveringen terugluisteren? Dat kan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie vandaag 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.