Poahhh wat een podcast

Poahhh de Podcast: iets met Manderino en pillen tegen de honger

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer lanceerden onlangs hun nieuwe podcast ‘Poahhh de Podcast’, waarin ze onderuitgezakt met een pilsje erbij opmerkelijk nieuws bespreken. Luister nu de negende aflevering: iets met Manderino en pillen tegen de honger.

In Poahhh de Podcast bespreken de twee Alphense jongeren opmerkelijk nieuws, maar vooral ook luchtig nieuws. Iets dat volgens Zevenbergen erg belangrijk is in deze tijd. “Je hoeft de TV maar aan te zetten of het gaat over corona en hoe slecht de wereld ervoor staat. Wij proberen vooral opmerkelijk nieuws wat je niet bij de talkshows ziet op een luchtige manier te bespreken”, zegt Zevenbergen. “Het is vooral de bedoeling dat de Podcast makkelijk weg te luisteren is en voor vermaak zorgt.”

De nieuwste aflevering heet ‘iets met Manderino en pillen tegen de honger’, met Jip Meendering en Rachell Verheul als gasten. De aflevering kun je hieronder beluisteren.

De vorige afleveringen terugluisteren? Dat kan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport vandaag 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente vandaag 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur vandaag 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.