Poké Perfect

Poké Perfect komt naar Alphen aan den Rijn

Poké Perfect opent op zaterdag 4 juni een nieuwe locatie op de Van Mandersloostraat 55 in Alphen aan den Rijn, waar voorheen ENJOY zat. Alphenaren kunnen daar vanaf dat moment terecht voor poké bowls.

Poké Perfect opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland en heeft in die tijd een grote fanbase op weten te bouwen. Vandaag de dag telt het concept dertien vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Recent opende Poké Perfect in Hilversum en Den Haag en daar komt Deventer binnenkort bij. Alphen aan de Rijn is de veertiende vestiging. 

Vestiging in Alphense centrum

Deze nieuwste Poké Perfect opent haar deuren in het Alphense centrum, bij de splitsing tussen de Van Mandersloostraat, Aarkade en de Hooftstraat, en op een paar stappen van de Oude Rijn. Hiermee gaat Poké Perfect de concurrentie aan met Mano Bowls iets verderop in de dezelfde straat, in het pand waar voorheen boeketterie Bert de Graaf zat. Deze keten is ook gespecialiseerd in poké bowls. 

Poké Perfect in het Alphense centrum staat onder leiding van franchisenemer Mélissah Knapen: “Toen ik bekend werd met Poké Perfect, wist ik meteen: dit is iets voor mij. Ik leef bewust en gezond en Poké Perfect past daar helemaal bij. In mijn woonplaats Alphen aan den Rijn was er naar mijn mening te weinig aanbod van kwalitatief goed en gezond eten, dat ook nog eens heerlijk van smaak is. Ik denk daarom dat Poké Perfect hier heel goed ontvangen zal worden en ik kan niet wachten om de deuren te openen.”

Tekst loopt door onder de foto's

poke perfect.png
Impressie van Poké Perfect. Foto: Poké Perfect

Sushi in een bowl

Poké Perfect is expert in de poké bowl: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd als alternatief voor het gebruikelijke fastfood. Als we Poké Perfect mogen geloven zorgt het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom - met haar kleurrijke karakter voor instant happiness. “Het gevarieerde menu biedt verrassende combinaties en verschillende signature dishes, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen. Van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd.”

Lokale leveranciers

Het draait bij Poké Perfect om passie en toewijding, zowel voor de producten, de gasten en het bedrijf. “Duurzaamheid staat bij ons heel hoog in het vaandel. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Amsterdam Osdorp - leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt.” 

Poké Perfect Alphen aan den Rijn is vanaf 4 juni te vinden op de Van Mandersloostraat 55 en is zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 21:00 uur. De zaak heeft zitmogelijkheden, maar ook afhalen en bezorgen is mogelijk.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.