Poké Perfect

Poké Perfect komt naar Alphen aan den Rijn

Poké Perfect opent op zaterdag 4 juni een nieuwe locatie op de Van Mandersloostraat 55 in Alphen aan den Rijn, waar voorheen ENJOY zat. Alphenaren kunnen daar vanaf dat moment terecht voor poké bowls.

Poké Perfect opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland en heeft in die tijd een grote fanbase op weten te bouwen. Vandaag de dag telt het concept dertien vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Recent opende Poké Perfect in Hilversum en Den Haag en daar komt Deventer binnenkort bij. Alphen aan de Rijn is de veertiende vestiging. 

Vestiging in Alphense centrum

Deze nieuwste Poké Perfect opent haar deuren in het Alphense centrum, bij de splitsing tussen de Van Mandersloostraat, Aarkade en de Hooftstraat, en op een paar stappen van de Oude Rijn. Hiermee gaat Poké Perfect de concurrentie aan met Mano Bowls iets verderop in de dezelfde straat, in het pand waar voorheen boeketterie Bert de Graaf zat. Deze keten is ook gespecialiseerd in poké bowls. 

Poké Perfect in het Alphense centrum staat onder leiding van franchisenemer Mélissah Knapen: “Toen ik bekend werd met Poké Perfect, wist ik meteen: dit is iets voor mij. Ik leef bewust en gezond en Poké Perfect past daar helemaal bij. In mijn woonplaats Alphen aan den Rijn was er naar mijn mening te weinig aanbod van kwalitatief goed en gezond eten, dat ook nog eens heerlijk van smaak is. Ik denk daarom dat Poké Perfect hier heel goed ontvangen zal worden en ik kan niet wachten om de deuren te openen.”

Tekst loopt door onder de foto's

poke perfect.png
Impressie van Poké Perfect. Foto: Poké Perfect

Sushi in een bowl

Poké Perfect is expert in de poké bowl: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd als alternatief voor het gebruikelijke fastfood. Als we Poké Perfect mogen geloven zorgt het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom - met haar kleurrijke karakter voor instant happiness. “Het gevarieerde menu biedt verrassende combinaties en verschillende signature dishes, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen. Van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd.”

Lokale leveranciers

Het draait bij Poké Perfect om passie en toewijding, zowel voor de producten, de gasten en het bedrijf. “Duurzaamheid staat bij ons heel hoog in het vaandel. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Amsterdam Osdorp - leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt.” 

Poké Perfect Alphen aan den Rijn is vanaf 4 juni te vinden op de Van Mandersloostraat 55 en is zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 21:00 uur. De zaak heeft zitmogelijkheden, maar ook afhalen en bezorgen is mogelijk.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.