Josh Walet

Politie Alphen aan den Rijn geeft groot compliment op Nationale Complimentendag

Heb jij vandaag ook al een compliment gehad? Dat zou niet vreemd zijn, want het is vandaag Nationale Complimentendag. Speciaal voor deze dag geeft de Alphense politie een groot compliment.

Ieder jaar vindt op 1 maart de Nationale Complimentendag plaats. Deze dag draait om het geven van complimenten en daar heeft de politie in Alphen aan den Rijn gebruik van gemaakt.

Het Politie Basisteam Alphen aan den Rijn geeft namelijk een groot compliment aan de inwoners die ervoor zorgen dat zij getipt, geïnformeerd en geholpen worden. “Zonder die 114.000 paar extra ogen en oren kunnen wij een groot deel van onze resultaten niet behalen”, aldus politieteam Alphen aan den Rijn.

Daarbij hoopt de politie dat zij het komende jaar weer kunnen rekenen op deze medewerking. “Dit compliment is gewoon 365 dagen geldig en we rekenen ook komend jaar weer op jouw medewerking.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.