Josh Walet

Politie doet inval bij woning Rigolettohof

De politie is met een groot team aanwezig aan de Rigolettohof voor een inval.

Samen met de brandweer zijn zij bij een woning bezig. Vermoedelijk is er een hennepkwekerij aanwezig in de woning. Er werd een vreemde lucht geroken, aldus een woordvoerder van de politie. 

Update 17.10 uur: Vanwege de sterke lucht moesten de politieagenten meteen weer naar buiten De politie had het vermoeden dat er verdachten in de woning aanwezig waren, daarom gingen politiehonden en hun begeleiders later met maskers naar binnen. Er bleek niemand in de woning aanwezig te zijn. De restanten van de kwekerij en de bijbehorende apparatuur is door de politie in beslag genomen. De naastgelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd.

Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht rondom de kwekerij.

 
 

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 12:28

Vrede

"Zullen we vandaag een kerstboom kopen?" Het zijn van die vragen waarbij ik van te voren weet: wat ik ook antwoord, ergens vandaag loop ik bij de Bosrand. Hoe ik ook protesteer, welk excuus ik ook verzin, welke dringende taken er ook op me wachten, ik ga het niet winnen. Gek genoeg werkt het andersom nooit als ik vraag: "zullen we vandaag bij Alphia gaan kijken?"

Gemeente vandaag 11:59

Pad 'Rondje Plas' helemaal verbreed

De gemeente Alphen aan den Rijn gaat het pad rondom de Zegerplas verbreden. Na de werkzaamheden zal het pad 3,5 meter breed zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.