Politie

Politie en familie tasten compleet in het duister bij vermissing Fabiënne (22)

De 22-jarige Fabiënne Geers is al een week vermist. Ieder spoor van haar ontbreekt nog. En dat baart haar familie grote zorgen.

“Lieve Fabienne, mama, papa en Rocky we maken ons heel veel zorgen. Laat alsjeblieft wat van je horen. Kom naar huis. Wat er ook aan de hand is we willen je helpen mop, laat mama wat horen alsjeblieft. Hou van jou. Kom naar huis”, dat bericht plaatste Petra Prophitius, de moeder van Fabiënne, onlangs op Facebook.

Grote zorgen

De moeder van Fabiënne woont zelf in Alphen aan den Rijn. In een interview met het AD laat ze weten de wanhoop nabij te zijn omdat er nog geen aanknopingspunten zijn. “We weten niet eens of ze vrijwillig is weggegaan, werd gedwongen of überhaupt nog in leven is. Ik ben bang dat mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid wordt...”

Fabiënne is wel eens eerder weggelopen van huis, maar dit keer is het anders. Toen had ze wel altijd contact met iemand uit het gezin of de politie. Volgens haar moeder heeft Fabiënne een hekel aan berichten over haar op het internet. “Nu dat niet gebeurt, baart ons dat grote zorgen. Ze plaatst al een week niets op sociale media. Dat is niets voor haar”, zegt haar moeder tegen het AD.

Signalement

Fabiënne is al sinds dinsdag 11 januari vermist. Ze werd voor het laatst gezien in de De La Gardestraat in Zoetermeer. Ze zou die dag vertrokken zijn in de richting van Alphen aan den Rijn, maar kwam daar nooit aan. De politie meldt dat Fabiënne zich mogelijk via het openbaar vervoer (heeft) verplaatst.

De 22-jarige Fabiënne is te herkennen aan haar geblondeerde haar, blauwe ogen en een spleetje tussen haar voortanden. Ze is 1.62 meter lang. Op het moment van de vermissing droeg zij een zwarte jas (heup model) en had ze een zwarte tas met goud hengsel en gouden opdruk bij zich.

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.