Josh Walet
Advertorial Politie

Politie forceert deur van woning, bewoner blijkt in de kerk te zitten

Zondagochtend kreeg de politie een melding binnen van iemand die zich zorgen maakte over een bewoner die de deur niet open deed. De politie heeft vervolgens de deur geforceerd met een kleine stormram. Wat bleek? De bewoner zat gewoon in de kerk.

Agenten kwamen ter plaatse om alles na te lopen en te kijken waar de bewoner zich kon bevinden en wat er met de bewoner aan de hand zou kunnen zijn. Dit lukte echter niet, waarop de politie de deur open ‘geboemd’ heeft, zoals de politie het noemt. “Dit betekent dat wij een kleine stormram hebben gebruikt om de deur te openen.”

Toen de deur was geforceerd, werd er gezocht naar de bewoner. Deze bleek echter niet in de woning aanwezig te zijn. Na verder zoeken bleek de man in de kerk te zitten om een kerkdienst bij te wonen.

De politie benadrukt dat ze niet zomaar een deur forceren. “Deze keer was het forceren van de deur onnodig, echter maken wij helaas ook veel mee dat er iemand onwel in de woning ligt en de deur zelf niet open kan maken.”


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:01

Volg een wijncursus bij La Bodega ’87!

Altijd al meer willen leren over wijn? Volg dan nu een wijncursus bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87. Onder leiding van vinoloog en ervaren gastronomie docent Ton Wortelboer begin je met de basisopleiding ‘Wijnoorkonde’. Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende wijnstreken, druiven, wijnsoorten en hoe de wijnen worden gemaakt.

Advertorial Horeca vandaag 13:50

Yes! De nieuwe menukaart van La Cubanita is er

Heb jij zin in tapas? Dan ben je bij La Cubanita aan het juiste adres! De nieuwe menukaart is nu ook uitgebracht. Deze keer staan er 18 nieuwe tapas op de kaart én 2 nieuwe desserts. Welke nieuwe tapas wil jij graag proeven?

Dieren vandaag 13:02

Tips van de dierenambulance: dit kun je doen als een dier in nood is

Het gebeurt de laatste tijd vaker dat de dierenambulance minder goed bereikbaar is, hoe zeer ze ook hun best doen om dat wel te zijn. “Dat vinden we vreselijk en eigenlijk ook niet acceptabel, maar soms kunnen we echt niet anders.” Daarom geven ze tips over de dingen die je zelf zou kunnen doen mocht een dier in nood verkeren.