Josh Walet

Politie grijpt in bij opeenvolgende winkeldiefstallen

Op zaterdagochtend 20 april werd de politie opgeroepen voor twee opeenvolgende winkeldiefstallen in Alphen aan den Rijn. 

De eerste diefstal vond plaats om 10:30 uur bij de Hoogvliet supermarkt aan de Baronie. Een 57-jarige verdachte werd betrapt nadat hij maar liefst 53 blikjes Red Bull in zijn tas had gestopt zonder deze af te rekenen. De politie meldde op Facebook: "Het lijkt erop dat hij wilde zien of hij echt 'vleugels' kon krijgen. Als dit was gelukt, had de politie zelfs de hulp van een helikopter nodig gehad."

Een paar uur later, om 12:00 uur, sloeg een 22-jarige dief toe bij een andere Hoogvliet-vestiging in de Julianastraat, waar hij zonder te betalen croissantjes en drinken meenam. Bij deze verdachte trof de politie ook een loper aan, een handig gereedschap om fietsen te openen en mogelijk andere diefstallen te plegen. De politie heeft de loper in beslag genomen in de hoop verdere criminaliteit te voorkomen.

De snelle reactie van de politie leidde tot de arrestatie van beide verdachten op heterdaad.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.