Josh Walet

Politie houdt hardrijder richting Alphen aan den Rijn aan

In de vroege uren van vrijdag, rond 04:00 uur, heeft de politie van Alphen aan den Rijn een bestuurder aangehouden voor meerdere verkeersovertredingen op de Alphenseweg richting Alphen aan den Rijn. De automobilist, een 50-jarige man uit Alphen aan den Rijn, reed met een snelheid van 112 km/uur op een weg waar een maximumsnelheid van 60 km/uur geldt.

Naast de snelheidsovertreding werd de bestuurder ook opgemerkt terwijl hij een vrachtwagen inhaalde over een dubbele doorgetrokken streep. De politie besloot hierop de bestuurder staande te houden. De man heeft zijn rijbewijs moeten inleveren vanwege de snelheidsovertreding van 52 km/uur boven de toegestane limiet. Daarnaast heeft hij een proces-verbaal ontvangen voor het inhalen over een dubbele doorgetrokken streep.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.