Politie houdt verkeerscontrole bij Burgemeester Visserpark

Dinsdagochtend hield de politie een verkeerscontrole bij het Burgemeester Visserpark. Hierbij controleerden zij scooters en bromfietsen.

Zij werden via de rollerbank gecontroleerd op de snelheid van hun voertuig. Dit gebeurde vorige week ook op het Raoul Wallenbergplein in het Alphen centrum. Ook controleerde de politie de bestuurders op het in het bezit hebben van een geldig rijbewijs.

Negen bestuurders hadden alles in orde, acht anderen kregen wel een bekeuring omdat zij niet alles in orde hadden. Twee bestuurders reden zonder rijbewijs, vijf scooters/ brommers gingen te hard en één bestuurder ontving een bekeuring voor het ontbreken van een spiegel.

'Zorg als je de weg op gaat dat je alles in orde hebt en wij willen toch benadrukken om de verkeersveiligheid niet in gevaar te brengen', meldt de politie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 17:50

File op N11 door ongeluk

Er heeft een aanrijding plaatsgevonden op de N11 tussen Bodegraven en Alphen. Eén bestuurder is gewond geraakt.

Economie gisteren 17:25

SERA wint FD Gazellen Award

SERA sleept opnieuw een FD Gazellen Award in de wacht. Deze prijs wordt door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.   

Advertorial Overige gisteren 17:07

Tweede Alphens Boost Club avond was wederom een succes

Dinsdag 15 oktober 2019 organiseerde team Alphens.nl voor de tweede keer de Alphens Boost Club marketingavond. Maar liefst 55 gasten waren aanwezig om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing en social media. Sprekers Kasper Figee (hoofd online marketing bij Zeeman) en Kirsten Jassies (nationaal en internationaal social media trainer) waren aanwezig.  

Verkeer en vervoer gisteren 16:12

Nachtbus in Alphen

De gemeente heeft bij de provincie Zuid-Holland gepleit voor meer nachtverbindingen in Alphen.